Wat is Yocto?

Produsoft deed de laatste jaren meer en meer ervaring op met volledig klant specifieke softwareontwikkelingen. Naast onze CADCAM-pijler spreken we vandaag over een volwaardige 2e pijler: klantspecifieke softwareontwikkelingen CADCAM.

Uit de diverse automatisatieprojecten die we deden ontstond de Yocto-kernel. Dit softwareplatform fungeert vandaag als basis voor onze automatisaties. De Yocto-kernel bevat heel wat optimalisatietools en wiskundige algoritmes die ons toelaten om aan een ongeziene snelheid specifieke ontwikkelingen uit te voeren voor klanten. We schreven oa. plugins voor Spaceclaim, WorkNC en Peps maar ook volledig eigen software-oplossingen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

  • Isussoft for the optimized design and nc-programming of dental implants.
  • CADCAM-tool for the optimization of the design and nc-programming of extrusion moulds.
  • Link2Mecanic is a Spaceclaim plugin for the programming of Wire EDM machines.
  • Weldments voor SpaceClaim

Een volledig klantspecifieke software heeft als voordeel dat deze volledig voldoet aan uw specifieke productie en noden. Vaak kunnen hiermee nog veel drastischere winsten op vlak van doorlooptijd en flexibiliteit geboekt worden dan met standaardproducten. Bent u klaar een gigantische stap voorwaarts te zetten ten opzichte van de concurrentie?

Wenst u meer informatie over Yocto?

Contacteer ons